Evenementgegevens

  • Datum:

Gesprek op NPO radio1 programma Spraakmakers

Live luisteren

Samenvatting: Gesprek met twee experts (dr. Bas Levering en prof. dr. Jelle Jolles) over actuele thema’s binnen het domein ‘Mens en Maatschappij’, waarin zaken worden behandeld op gebied van psychologie, opvoeden, gezondheid, onderwijs, en dergelijke.

Kerninformatie: Jelle Jolles is hoogleraar Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, oprichter van het Centrum Brein & Leren en auteur van onder meer het boek ‘Het Tienerbrein’ (2017). Jelle is een autoriteit, veelgevraagd spreker en graag geziene gast in de media als het gaat over de relatie tussen leren, brein en ontplooiing bij kinderen, tieners en en (jong-)volwassenen. Hij pleit voor een actieve dialoog tussen academia en de onderwijs- en opvoedpraktijk met als doel het verbeteren van de ontplooiingsmogelijkheden van jeugdigen. Nadere info: www.jellejolles.nl.

Doelgroepen: eenieder geïnteresseerd in gesprekken over actuele thema’s binnen het domein ‘Mens en Maatschappij’, waarin zaken worden behandeld op gebied van psychologie, opvoeden, gezondheid, onderwijs, en dergelijke. Gespreksthema: volgt.

 

Volledig agenda overzicht >